Szombaton 17 órától: Ez az a nap! 2020 Online: Élő közvetítés a Puskás Arénából (LIVE STREAM)

33 Views
Published
*** English below ***
Légy részese Te is az idei online Ez az a nap!-nak! Július 18-án a Puskás Arénából jelentkezünk élő dicsőítéssel, mely során hazai előadók a helyszínről, külföldi barátaink pedig videóüzenetekben jelentkeznek be. Az Ez az a nap! hagyományainak megfelelően lelki üzenetre és közös imádkozásra is sor fog kerülni. Az adás július 18-án, szombaton, 17:00 órától kezdődik. Számítunk rád is! Kapcsolódj be az online közvetítésbe családoddal, barátaiddal, közösségeddel!

Üzenet: Nick Vujicic, Louie Giglio, Max Lucado.
Magyar előadók: Pintér Béla, Csiszér László, Gável András és Gellért, Caramel, Hanna, Mező Misi, Dobner Illés, Unless, PZM, Crux, Prazsák László, Amaro Del.
Külföldi előadók: Chris Tomlin, Matt Redman, Rend Collective, Kim Walker-Smith, Michael W. Smith, Noel Richards, Martin Smith, Graham Kendrick, Tim Hughes & Worship Central, Not An Idol, Svetnik & CheckPoint, Godzone, Timothy, Mate.O, Vanessa & Andrej Grozdanov.

***

On Saturday (July 18th) there will be an online praise & worship event from the Puskás Aréna in Budapest. Hungarian artists will performing live from the stadium, while our international friends will send video messages. The stream will start at 5PM (CET). There will be English subtitles during the live stream! Be part of the biggest online praise worship event in the region!
----- » ----- » ----- » ----- » -----

Most szombaton, július 18-án, 17 órától nagyszabású online keresztény koncerttel jelentkezünk a Puskás Arénából hazai és külföldi előadók részvételével. Tarts velünk Te is az élő közvetítés során YouTube-csatornánkon vagy Facebook-oldalunkon!
– YOUTUBE ÉLŐ: https://youtu.be/NV2drGUK2hY
– FACEBOOK-ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/1157737924578722/

Megújult rádiónkban egész nap szól a dicséret, hallgasd te is!
– RÁDIÓ » https://ezazanap.hu/ezazanap-radio

Mozgalmunk híreiről folyamatosan beszámolunk online felületeinken:
– HONLAP » https://www.ezazanap.hu
– INSTAGRAM » https://www.instagram.com/ezazanap
– FACEBOOK » https://www.facebook.com/ezazanap.hu
– CSOPORT » https://www.facebook.com/groups/ezazanap
– SPOTIFY » https://spoti.fi/3dCNVM9
– HÍRLEVÉL » http://eepurl.com/cN03FH

YouTube-csatornánkra folyamatosan töltünk fel keresztény dicsőítő énekeket! Iratkozz fel és állítsd be az értesítéseket, hogy ne maradj le az újdonságokról!
– FELIRATKOZÁS: http://www.youtube.com/user/ezazanap?sub_confirmation=1

Az Ez az a nap! ti vagytok! Légy aktív tagja te is közösségünknek! Mondd el véleményed videóink alatt, válaszolj mások hozzászólásaira, lájkolj és oszd meg tartalmainkat közösségi média oldalaidon! Köszönjük!
Category
Music
Be the first to comment