SCHIPHOLTICKETS.nl maakt MILJOENEN KWIJT en is ONBEREIKBAAR | BOOS S04E02

51 Views
Published
Heel veel mensen zijn boos. Op Schipholtickets.nl. Door de coronacrisis zijn er heel veel vluchten geannuleerd. Mensen die een ticket hebben geboekt hebben daardoor recht op hun geld terug of een voucher. Maar de klantenservice van Schipholtickets.nl is sinds maart onbereikbaar. Niemand weet waar het geld van de geboekte tickets is gebleven.

Is jouw vlucht geannuleerd door Corona EN heb jij geboekt via Schipholtickets? Dan kan je de status zien van jouw refund/voucher als je inlogt op MyTrips op de website van Schipholtickets. Hier kan je zien of je verzoek nog moet worden opgepakt door Schipholtickets, in behandeling is bij de luchtvaartmaatschappij, of al is afgerond.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Luister hier de BOOS podcast, elke dinsdag om 16:00 uur:
Spotify: http://bit.ly/boos-podcast-spotify
NPO podcast: http://bit.ly/boos-podcast
Apple Podcast: https://bit.ly/boos-apple-podcast

Volg ons ook op Instagram:
http://www.instagram.com/boosbnnvara
http://instagram.com/debroervanroos
http://instagram.com/marijederoode
Category
Music
Be the first to comment