Mendung Tanpo Udan - Yeni Inka feat Fendik Adella - OM ADELLA

35 Views
Published
Title : Mendung Tanpo Udan
Artist : Yeni Inka ft Fendik Adella
Cipt ; Kukoh Prasetya Kudamai



Lyric :

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (perjalanan)

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (belonjo dasteran)

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (medot balikan)

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (dalan)


Semoga bermanfaat.
Category
Music
Tags
Adella, Om adella, Adella terbaru 2021, Om adella terbaru, Mendung Tanpo Udan, Yeni inka, Fendik adella, Musik dangdut, Dangdut koplo, Dangdut Indonesia, Musik youtube, Daylimotion, Full album adella terbaru, Album adella terbaru, Musik adella terbaru 2021, Adella mp3, Adella full album, Adella top music, Adella full musik
Be the first to comment