Happy Asmara - Dudohno Aku (Official Music Video)

24 Views
Published
Official Music Video from Happy Asmara "Dudohno Aku" Download & Streaming single album click here : Comingsoon

Songwritter by Abiem Pangestu
Arrangement by dimas_amirrullah27
Videographer by KRK
℗ & © Maska Music Records

Tak Lalekno Kowe - Happy Asmara : https://youtu.be/FQWUCOVoqDQ
Ati Sing Liyo - Happy Asmara : https://youtu.be/4psPm-xUa2E
Siap Loro Ati - Happy Asmara :https://youtu.be/6uhkcJUt0fo
Rela Tak Rela - Happy Asmara : https://youtu.be/S358Qxsj5dA
Kakean Harapan - Happy Asmara : https://youtu.be/oXFif8Qd-mU
Nyong Lagi Mumet - Happy Asmara : https://youtu.be/GIvTB7yEEfA


Subcribe Chanel Maska Record's : http://bit.ly/SubsMaskaMusicRecords

Lyric

Dudohno Aku

Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang
Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo
Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu
Dudohno Ning Aku

Sekabehane Uwes Tak Ngerteni
Karo Kabeh Eleke Tingkahmu
Opo Maneh Gedene Egomu Sing Marai Atiku
Ajur Remuk Ngerteni Awakmu

Nanging Kabeh Iki Wes Tak Sabari
Wes Ra Mikir Tentang Harga Diri
Wes Kadung Loro Atiku Iki, Ra Kuat Ku Ngelakoni
Mugo Kowe Sitik oo.. Ngerteni

Reff :
Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang
Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo
Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu
Dudohno Ning Aku

Follow us :
Category
Music
Be the first to comment