Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music

22 Views
Published
Fitri Carlina - Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music
ARTIST : Fitri Carlina
TITLE : Sandiworomu Luar Biasa (feat. RPH)
COMPOSED BY : Yogi
ARR : Bayu Onyonk & Benny
℗ & © 2018 NAGASWARA

Mau dengar full lagu Indonesia? Download di Play Store https://smarturl.id/peL1w7IN

RBT Fitri Carlina – Sandiworomu Luar Biasa ft. RPH
Telkomsel : FCLFY
Indosat : 53106510
XL : 34124337
3 RBT : 5541040

Short Code RBT Telkomsel, Indosat, XL : SANDIWORO

Untuk aktivasi RBT :
- Telkomsel ketik FCLFY kirim ke 1212.
- Indosat ketik SET 53106510 kirim ke 808.
- XL ketik 34124337 kirim ke 1818.
- 3 RBT ketik 5541040 kirim ke 1212.

Download Original Audio :
https://smarturl.id/lRt9KMxD

Link Spotify :
https://smarturl.id/cNdnbWXj

Lirik Lagu :
Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu cen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Aku kenal kowe ora mung sedelo
Tingkah lan polahmu isoh diwoco

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

Roso tresno iku ora kanggo dolanan
Uwis cukup tenan sing korban perasaan

Wingi kowe lungo karo sopo
Wingi kowe dolan nggone sopo
Opo mbok kiro aku ra ngerti
Cen aku sengojo ethok ethok ra ngerti

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu cen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Melu casting FTV…
Melu casting FTV…
Melu casting FTV…

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem soyo suwe dadi bosen
Saben ditakoni kok bola bali ngapusi
Wis cetho nyalahi kok ora gelem ngakoni

Roso tresno iku ora kanggo dolanan
Uwis cukup tenan sing korban perasaan
Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu cen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu cen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Polahmu aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV…

Business inquiries :
+62 2150208989 ext. 511
Email : nagadigit@nagaswara.co.id

Music Video Official NAGASWARA : https://smarturl.id/9BgVs704
TV Streaming Official NAGASWARA : https://smarturl.id/pb4Hj3vM
Radio Streaming NAGASWARA FM : https://smarturl.id/XLgjNdau
Google Fans Page Official NAGASWARA : https://smarturl.id/5iNuyV2w
Komunitas Musik NAGASWARA : https://smarturl.id/MDOcAe4R
Facebook Official NAGASWARA : https://smarturl.id/KgG4nf1P
Twitter Official NAGASWARA : https://smarturl.id/6bga0Kxj
Instagram Official NAGASWARA : https://smarturl.id/7AHumLyF
Website NAGASWARA Official : http://www.nagaswara.co.id
Radio Website : https://smarturl.id/XLgjNdau
News Website : https://smarturl.id/5sw18bfi
Website Dance Dhut : https://smarturl.id/ChLY4MVu
Link Vidio.com NAGASWARA : https://smarturl.id/rPan4m
Category
Music
Tags
nagaswara, musicvideo, fitricarlina, sandiworomuluarbiasa, rph
Be the first to comment