Δημήτρης Νέζης - Εν Βρασμώ Ψυχής (Official Music Video)

36 Views
Published
Το 2020 μπορεί να είναι μία απαιτητική και διαφορετική χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, όταν όμως η τέχνη σε "καλεί" το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να συνεχίζεις ασταμάτητα τον δρόμο προς την επιτυχία!

Μετα το "χαρτί καμένο", ο Δημήτρης Νέζης σε μία έξαρση δημιουργικότητας μας παρουσιάζει ακόμα ένα καινούργιο καλοκαιρινό hit που θα μας ξεσηκώσει & θα μας παρασύρει σε dance oriental ρυθμούς, υπενθυμίζοντας μας όμως και την ανθρώπινη μας υπόσταση, που έχει και τις αδύναμες, εκρηκτικές της εκφάνσεις!

Οσο ο πλανήτης βρίσκεται εν βρασμω... ριζικών αλλαγών, ο Δημήτρης Νέζης μας παρουσιάζει το δεύτερο single (από το επερχόμενο άλμπουμ του), με τίτλο " Εν βρασμώ ψυχής", σε μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου & στίχους Δημήτρη Δινελεκίδη, σε ένα βίντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον μετρ του είδους, Μike Digicam.


Μουσική: Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος
Στίχοι: Δημήτρης Δινελεκίδης

Directed by: Mike digicam

Διεύθυνση Παραγωγής: Κων/νος Οικονομόπουλος - Νίκος Αρκομάνης
Μίξη - Mastering: Play recording studio
Δεύτερες φωνές: Σταμάτης Μπιτσίκος / Δημήτρης Νέζης

Promo photoshoot: Joseph Derdessi
Make up/ Stylist: Julie Beveratou

Με την στήριξη της Gabi Music - Haperis Productions


LYRICS:

Ηρθες και μου βγάζεις πρόβλημα μεγάλο, όταν λες πως παίζει κάτι άλλο, πάγωσε το αίμα, θόλωσε το βλέμμα, είσαι αλλού δεν είναι ψέμα.
Πως να κρατηθώ καρδιά μου, όχι δεν μπορώ, άγγιξες τα όρια μου, νιώθω πως θα τρελαθώ, μέσα μου, γίνεται χαμός...

Ρ: Θέλεις δε θέλεις, θα με ακούσεις, δεν μου ανήκεις γενικώς, όμως μπροστά μου αν σε αγγίξει, στο δηλώνω πως θα γίνει πανικός,
Θέλεις δε θέλεις, δεν με νοιάζει, πες του να φύγει μην αργείς, ό,τι κι'αν γίνει δεν θα φταίω, βρίσκομαι να ξέρεις "εν βρασμώ ψυχής".

Δίνεις αφορμές νά'ρθει πιο κοντά σου, και εγώ καίγομαι μέσ'την φωτιά σου, πες μου τι να κάνω που στην τρέλα φτάνω και τον έλεγχο μου χάνω.
Πως να κρατηθώ καρδιά μου, όχι δεν μπορώ, άγγιξες τα όρια μου, νιώθω πως θα τρελαθώ, μέσα μου, γίνεται χαμός.
Category
Music
Be the first to comment