UQK 1999 videos - SENSE TUBE

UQK 1999

Kosovo War - Destroyed Serbian Chetniks Tanks by Albanians (KLA/UCK)

UQK 1999 - destroyed serbian tanks drenica valley kosovo war 1999 kosovo krieg zerstörte panzer serbische armee durch die uck drenica region tanket serbe te asgjesuar n...

destroyed serbian tanks drenica valley kosovo war 1999 kosovo krieg zerstörte panzer serbische armee durch die uck drenica region tanket serbe te asgjesuar n...

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Kosovo War - Destroyed Serbian Chetniks Tanks by Albanians (KLA/UCK)

A Tribute to UQK - 1999 Tirana

UQK 1999 - A Tribute to the UQK also known as the KLA in 1999 Tirana.

A Tribute to the UQK also known as the KLA in 1999 Tirana.

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: A Tribute to UQK - 1999 Tirana

Srpska policija vs UCK Drenica region - Mar 23, 1999

UQK 1999 - STRICTLY UNPOLITICAL VIDEO.please DO NOT post any abusive / insulting , ultra nationalistic or neo nazi comments. NEPOLITIČKI VIDEO. Molim vas NE POSTAVLJAJT...

STRICTLY UNPOLITICAL VIDEO.please DO NOT post any abusive / insulting , ultra nationalistic or neo nazi comments. NEPOLITIČKI VIDEO. Molim vas NE POSTAVLJAJT...

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Srpska policija vs UCK Drenica region - Mar 23, 1999

UÇK-ja Gjat Luftimeve në Fshatin Bukosh Vushterri 23 Shkurt 1999

UQK 1999 - English:KLA during fighting in the village Bukosh Vushterri 23 February 1999.

English:KLA during fighting in the village Bukosh Vushterri 23 February 1999.

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: UÇK-ja Gjat Luftimeve Fshatin Bukosh Vushterri 23 Shkurt 1999

Kontributi i mërgimtarve në UÇK - Telereportazh nga Tv NTV (Turqi) 1999

UQK 1999 - Kontributi i mërgimtarve në UÇK - Telereportazh nga Tv NTV (Turqi) 1999.

Kontributi i mërgimtarve në UÇK - Telereportazh nga Tv NTV (Turqi) 1999.

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Kontributi i mërgimtarve UÇK - Telereportazh nga Tv NTV (Turqi) 1999

Kosovo War 1998/1999 (part 1) Destroyed Serbian Tanks by Albanians (UCK/KLA)

UQK 1999 - destroyed serbian army military chetniks tanks panzer kosovo war krieg 1998 1999 zerstörte serbische armee panzer durch die uck kosov krieg tanket serbe te a...

destroyed serbian army military chetniks tanks panzer kosovo war krieg 1998 1999 zerstörte serbische armee panzer durch die uck kosov krieg tanket serbe te a...

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Kosovo War 1998/1999 (part 1) Destroyed Serbian Tanks by Albanians (UCK/KLA)

03 Krimet serbo sllave Rivarrimi 17 Ushtarve Te UQK s Nga Randobrava Ne Krimet serbo sllave

UQK 1999 - (SUBSCRIBE nese ju pelqen puna jone) Pershendetje te nderuar shqipetar ngado qe vini Në këtë album duam të tregojmë krimet e kryera nga ushtarët dhe paramili...

(SUBSCRIBE nese ju pelqen puna jone) Pershendetje te nderuar shqipetar ngado qe vini Në këtë album duam të tregojmë krimet e kryera nga ushtarët dhe paramili...

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: 03 Krimet serbo sllave Rivarrimi 17 Ushtarve Te UQK s Nga Randobrava Ne Krimet serbo sllave

Albanian UCK Vs Serbian Chetnik General - Kosovo 1999

UQK 1999 - Footage of a Heroic Albanian Rebel killing a Serbian General during the Kosovo war in 1999. Serbs were committing Genocide against all Balkan people but fail...

Footage of a Heroic Albanian Rebel killing a Serbian General during the Kosovo war in 1999. Serbs were committing Genocide against all Balkan people but fail...

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Albanian UCK Vs Serbian Chetnik General - Kosovo 1999

Marshi i UÇK Arif Vladi

UQK 1999 - Arif Vladi Marshi i UÇK.

Arif Vladi Marshi i UÇK.

UQK 1999UQK 1999UQK 1999

Tags: Marshi i UÇK Arif Vladi

Page: 1 of 228

Next Page